Annons
Annons


They were told it would be a pt 2


IMG_2196 IMG_2166 IMG_2195 IMG_2214 IMG_2274 IMG_2275

Sådär ja! Gud det känns som att jag inte bloggat på evigheter. Har typ inte ens rört min dator på 48 timmar. Haha det var lääänge sen det hände. Nu ligger jag nyvaken i världens mysigaste nattlinne, lyssnar på First Aid Kit och äter frukost i sängen. Försöker planera mitt liv utan att få en hjärtattack och typ bajsa på mig av stress. Älskar man inte att allt kommer på en och samma gång?? Haha man tänker alltid ”snart är det vår!!! då är allt ok igen!!!” efter Den Stora Vinterdeppen och sen ba BAM HAHA det trodde du va, varsågod tre prov i veckan fram till lovet.

Annons

Dagens stora mission är ändå att hitta världens bästa kur mot handsvett. Detta är verkligen inget jag lider av under min vardag men när jag dansar pole måste jag typ ha snustorra händer för att inte glida av stången och bryta nacken, vilket man typ inte vill göra nu på onsdag när man ska dansa inför 1000 pers. OM NÅGON HAR NÅGOT BRA TIPS, please kommentera!! //svettis

bathing suit-Elsa Ekman for BikBok, shoes-bill bi, tattoos-lulu dk/ur & penn

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar