Annons
Annons


Quotes n nipples


lalala
Aha! Nu kom jag på vad jag skulle göra med bokstäverna. Pimpa ett vanligt linne! Har alltid velat ha en tröja med ett härligt citat på, och dessutom med accessoarer till bröstvårtorna (because WHY NOT). Mitt är från American Apparel, och jag råkade faktiskt köpa två haha, så tänkte att jag lika gärna kunde göra om ett.

Annons

IMG_3453

Du kommer att behöva:
Ett linne
Berlocker eller smyckesrester. På bilden ser ni saker som en gång varit halsband, armband och örhängen innan jag monterat ner dom och använt bitarna till annat. 
Sytråd
Bokstäver att sy på, mina är från Ur och Penn

Lite tålamod
En smyckestång

IMG_3487
Jag valde att skriva ”ugh as if” på min tröja, eftersom att clueless är en av mina favoritfilmer och det citatet passar så himla bra in på alla situationer, haha!

81779-clueless-UGH-AS-IF-gif-2Qy3

IMG_3489
Sy fast bokstäverna. Viktigt att tänka på när man syr på kläder som töjer sig: sy alltid var för sig. Sy inte alla bokstäver i en och samma tråd, för då lär tråden gå sönder när du tar på dig tröjan.

IMG_3506
För att få dessa bad boys på rätt plats sydde jag först ett stygn med tröjan på, sedan tog jag av mig den och mätte upp så att den andra berlocken hamnade i samma linje.

IMG_3534
Min första idé var att sy fast de gröna pärlorna längs armhålan på tröjan och låta massa berlocker hänga ner från fållen, men ångrade mig när jag sytt på bokstäverna och hjärtanananen (? hjärta i plural imperfektform hjälp). Tyckte det blev fulländad ändå.
IMG_3573 IMG_3685
Och voila! Det mysiga med tröjan är att jag kan ha den utan BH när det regnar utan att mina bröstvårtor försöker rymma från mig. Wee! ♥♥

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar