Annons
Annons


Nicole Falciani and tube socks


1890592_274500946048565_1461792239_o

God morgon! Varje vecka från och med nu kommer jag att köra intervjuer med olika människor. Jag börjar denna vecka med Nicole Falciani, en ung tjej som tagit bloggvärlden med storm. Vi vet att hon är 165 cm lång, att hon vann pris för årets chicaste bloggare, att hon är jobbigt snygg, att hon på något underligt sätt lyckas kombinera blogg, att modella, och att skådespela tillsammans med plugget, dessutom tacklandes en sjukdom. Men vad vet vi INTE om henne? Läs vidare!

Annons

Hej Nicole!

Vilket är ditt jobbigaste ilandsproblem?
– Oj, måste nog vara att min mobil aldrig har batteri hahah.

Skulle du hellre komma till en fest med sandaler och tubsockor än foppatofflor?
– Hahahah fan vilken fråga!!! Skulle nog välja sandaler med tubsocker även om jag vill typ spy när jag ser människor som har det!

Nämn tre jackor/skor som man måste ha i höst.
– En svart kappa helt klart, ett par svarta boots och en grön bomberjacka.

Nicole rockar sin gröna bomberjacka från D Brand.

Nicole rockar sin gröna bomberjacka från D Brand.

Hur ofta blir du kär?
– Har jättesvårt att bli kär så nej, jag blir inte ofta kär.

Vad är det första du gör när du kommer hem från en lång dag?
– Det första jag gör efter en lång dag är att ta av mig min bh, vilken befrielse!!! Och sedan ryker jeansen och efter det åker mina pyjamasbyxor på samt min pyjamaströja.

Vad har du för konstiga vanor?
– Att jag alltid knäcker mina fingrar. Det är de enda jag kan komma på. (du kanske vet nån demi) (svar från demi: ja jo tack du har en del vanor, en rolig grej jag tänker på ibland är att du hoppar till innan du skrattar högt åt något, som om du blivit skrämd hahaha. Och en DÅLIG vana du har är att du är lite beroende av kexchoklad från skolautomaten)

Blir du en superwifey eller tjejen som köper hem en billys pan pizza att värma i micron när du är ensam hemma?
– Hahahah när jag är själv hemma blir det alltid det som finns hemma, gärna nått man värmer i mikron så är helt klart billys pan pizza.

Vilken film gråter du alltid av?
– Har svårt att gråta till filmer men måste väl säga Dear John.

Vad ska du göra i helgen?
– I helgen blir det mycket fest och inspelningar!Tack så mycket Nicole!

Följ Nicole på hennes instagram @nicolefalciani och på hennes blogg nickys.se. Själv ska jag följa henne i korridoren om ca en timme, då vi går i samma klass. Godmorgon Nicole! Glöm inte att ta med min klänning till ikväll!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar