Annons
Annons


LOOKING FOR PHOTOGRAPHERS!


soker

Hello!! I’ll be writing this post in Swedish since I’m looking for a swedish photographer. 
_________________

Hej kompisar! Såg att nickypicky hade lagt upp en bild på instagram där hon efterlyste fotografer som ville samarbeta med henne och tänkte ”ööööö JA fett bra”, så jag gör detsamma nu (nicole du är en sann förebild). Så, jag söker just nu fotografer som är intresserade av att synas på min blogg och mina andra sociala medier! Om du känner att detta inlägg är riktat till dig, maila mig gärna på

Annons

[email protected]

Bifoga tidigare bilder på MÄNNISKOR (dvs inga naturbilder eller macrobilder på kompisars hundar) och skriv lite kort om vem du är! Allt du behöver är en kamera, en talang för att plåta människor och ett gott humör. Jag lovar att jag är rolig att plåta så mail away. Kan eventuellt bjuda på bullar också. OBS: Viktigt att du kan ta dig till/är baserad i Stockholm!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar