Annons
Annons


HOW MANY DAYS?


DSC_0053DSC_0016 DSC_0017  DSC_0060 DSC_0064 DSC_0081

Det tog mig…

6 timmar att förstå att skolan skulle vara min trygga punkt när det kom till det sociala livet och att jag självklart skulle lärt känna folk utan den men att det skulle varit hundra gånger svårare.

Annons

1 dag att sluta sakna hem till Sverige. Erkänner att det var lite (ganska) oroligt och jobbigt i början eftersom att jag åkte själv till andra sidan jorden men efter att ha träffat alla fantastiska människor på skolan var min hemlängtan borta på tre sekunder

3 dagar att förstå var ON/OFF knappen på AC kontrollen var. VET NI HUR VARMT DET VAR I MITT RUM DOM FÖRSTA DAGARNA ELLER

7 dagar att äntligen fatta hur taxisystemet fungerar. Så här är det: ingenstans i  centrala Playa Del Carmen kostar mer än 20-35 pesos att åka till (vilket är ungefär 10/17 kr). När du är framme säger chauffören aldrig hur mycket det blir såvida hen inte märker att du är turist och tror att du är dum och försöker lura dig på pengar. Jag slutade fråga efter pris efter en vecka, numera ger jag alltid 25 pesos och kliver ur bilen. Ingen har ifrågasatt!

9 dagar att inse att jag verkligen inte behöver vara så nervös och rädd som jag var i början. Folk här är så snälla och hjälpsamma, Rimini i somras var fan mer hetsigt på den fronten än Mexico. Plus att det är folk överallt heeeela tiden. Finns verkligen inget utöver det vanliga att oroa sig för.

Oooooch ungefär en sekund att falla platt pladask för allt här. Typ alla jag lärt känna ska stanna här minst en månad eller fortsätta resa genom Sydamerika. Jag? Hoppa av skolan och följa med? Aaaaaaaa kanske lite.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar