Halloj kompisar! Idag ska vi göra ätbar chokladskrubb. Du kommer att behöva:
Till skrubben:
Kakao
Smör
Olivolja
Socker
Gaffel att röra om med
Skål att röra om i
Till burken:
En burk
Sax
Dekorationer, så som berlocker, snören och tejp.
BÖRJA MED att lägga burken i varmt vatten, och diska ur den, såvida den inte redan är ren! Plocka ur den ur varmvattnet när du gjort klart skrubben.
Blanda socker och kakao först.
Häll ner olivoljan.
Blanda i smöret, jobba tills det är mjukt och utan klumpar.
Till burken!
Jag valde att tejpa rakt över med moshtejp, som du kan hitta här.
Sedan knyta på berlocken från ett gammal halsband jag inte använde.
Och göra en dubbelknut där bak!
Efter det tejpade jag över hela locket
Och dekorerade med guld och silvriga pennor.
‘
Häll ner skrubben i din rena burk och tadaaa! Oroa dig inte över att burken inte ska stängas när du tejpat locket, det gör den! Nu ska jag skrubba tills jag blir alldeles len och mjuk. Det bästa? Att jag kan avnjuta den genom att äta upp den när jag är färdig….hehe.