Annons
Annons


CARMEN IN CARMEN


DSC_0043 DSC_0096 DSC_0075 DSC_0104 DSC_0111 DSC_0121

Det är inte en slump att denna blus heter Carmen och att jag bär den i Playa Del Carmen.

Sitter just nu ensam i min säng med en skål guacamole i ena handen och vegetariska nachos i andra (SÅ GOTT). På vägen hem spöregnade det vilket fick hela vår lilla innergård att se ut som ett tropiskt växthus och jag var fan så nära till tårar för jag vill inte åka härifrån. Allt känns som en dröm och att sätta mig på planet kommer vara ett rude wake up call. Nåväl, det är faktiskt ett tag tills jag ska hem igen så ska njuta så mycket jag är kapabel till innan jag är tillbaka i Sverige.

Annons

Ska strax iväg för att dricka lite öl med kompisar från Sverige som jag inte visste var här men som jag träffade på klubben igår (???va?D FAN är oddsen jag vet inte det var det sjukaste mötet i hela mitt liv).

blouse-Capri Collection, shorts-One Teaspoon, shoes-Skopunkten

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar