Det här receptet kom jag på spontant i mataffären när jag och Ullis skulle hitta på något gott att äta till Valborg! Det var extrapris på färskostarna och jag är så fruktansvärt svag för allt som har med färskost att göra, så vi gjorde denna fruktansvärt goda rätt som gick på mindre än en kvart och dessutom var riktigt billig!
Du kommer att behöva:
Sparris
Kantarellfärskost
Bacon
Börja med att koka upp sparrisen i ca 7-8 minuter.
Bre kantarellosten över ena sidan av vardera baconskiva.
Häll av sparrisen från kastrullen och linda in den i en baconskiva var (om man inte vill gå crazy och typ mörda sparrisen med ett helt baconpaket runt en sparris, vore också gott).
Stek utan något fett i pannan. Glöm inte att vara försiktig så att de inte lindas upp!
Och voila! Servera med ost och salt. Jag och Ullis insåg att vi hade lagat lite för lite mat, så vi kompletterade med en spenatpasta med salsiccia.
Och glöm inte att alltid avsluta med en god efterrätt…
Lycka till!