Annons
Annons


Bacon wrapped asparagus


demilagarasparagus

Det här receptet kom jag på spontant i mataffären när jag och Ullis skulle hitta på något gott att äta till Valborg! Det var extrapris på färskostarna och jag är så fruktansvärt svag för allt som har med färskost att göra, så vi gjorde denna fruktansvärt goda rätt som gick på mindre än en kvart och dessutom var riktigt billig!

Annons

Du kommer att behöva:
Sparris
Kantarellfärskost
Bacon

IMG_4695
Börja med att koka upp sparrisen i ca 7-8 minuter.
IMG_4693
Bre kantarellosten över ena sidan av vardera baconskiva.
IMG_4696
IMG_4710
Häll av sparrisen från kastrullen och linda in den i en baconskiva var (om man inte vill gå crazy och typ mörda sparrisen med ett helt baconpaket runt en sparris, vore också gott). IMG_4718
Stek utan något fett i pannan. Glöm inte att vara försiktig så att de inte lindas upp!
IMG_4737 IMG_4739 IMG_4727
Och voila! Servera med ost och salt. Jag och Ullis insåg att vi hade lagat lite för lite mat, så vi kompletterade med en spenatpasta med salsiccia.
IMG_4751

Och glöm inte att alltid avsluta med en god efterrätt…

Lycka till!

(Obligatorisk)



Annons


Laddar