Annons
Annons


En stockholmsk guide


Jag såg att någon hade kommenterat om jag kunde göra ett inlägg om bra guldkorns-affärer i Stockholm som inte tillhörde de vanliga (antar att denne då menar typ H&M osv). Självklart kan jag göra det! Ber om ursäkt för ett lite sent svar, men hoppas att denna kan komma till hands ändå.

Annons

1. Sko Uno
Gamla brogatan 32

En fantastiskt mysig liten butik som ligger på en gata precis vid mitten av drottninggatan. Där finner du retro vans, martens och andra tokiga skor som du inte hittar någon annanstans!

DSC_0175 DSC_0174
Jag och Maxiponk provar skor på Sko Uno

2. Americana Classic Vintage
Gamla Brogatan 23

En butik fylld av allt du kan tänka dig som är ja, amerikanskt, vintage och klassiskt. Här finner du Levis shorts, röda plastmuggar, amerikanskt godis, jeansjackor och en miljard olika cheerleading set.

Annons

IMG_0489
Jag i min kjol från Americana Vintage Classics.

3. Beyond Retro
Drottninggatan 77
En second hand butik i sitt eget slag. De gör om kläder de får in till hur balla grejer som helst och säljer tokiga tyllkjolar, boots och allt möjligt ni kan tänka er.

4. Acne Archive
Torsgatan 53
En outlet som säljer kläder från Acne. Oftast lite tokigare grejer, men de har även vanliga jeans och annat standard.

5. Whyred Outlet Store
Drottninggatan 94
Också en grym outlet med helt fantastiska priser!

IMG_1347
Jag i en klänning från Whyred Outlet Store.

Det var mina bästa guldkorn i Stockholm! Hoppas att ni finner den hjälpsam. Skulle även rekommendera att strosa upp längs hela drottninggatan (förstås), götgatan och bara vandra runt på söder. Då lär ni garanterat hitta roliga små butiker!

(Obligatorisk)



Annons


Laddar