Annons
Annons


6 ROLIGA GRATIS ALLA HJÄRTANS DAG IDÉER


output_ABNsE1-2

Hallå kompisar!! Hoppas att ni ser fram emot alla hjärtans dag lika mycket som jag. Känns sjukt fånigt egentligen, varför kannan inte älska varandra och uppskatta sina respektive under alla dagar om året?? Jag tror att det är hypen som gör att jag faktiskt tycker att det ska bli roligt. Det känns liksom som om hela världen går samman, singlar som par blir enade och allt är bara så jävla ROSA och härligt och trevligt och ingen är elak för man får inte vara elak under högtider (LÖGN iofs alla bråkar under jul men u get the point). Hursomhelst hade jag tänkt att göra en liten lista på fem saker man kan göra under alla hjärtans dag som är GRATIS för gratis är ju alltid kul mvh pank student!

Annons

Till dig med partner (OBS partner kan även vara kompis för den som firar med vänner):

Kallas: Åh fy helvete nej aldrig i livet
Du behöver: en karaokemaskin, alkohol (stjäl man från föräldrarnas barskåp är det gratis…..för er som är 18 och bor hemma dvs……jappppppschhhhhh), snabbnudlar och MOD
Gör: Släck alla lampor i hela huset. Tänd ljus. Sätt din partner ned och förklara hur ni ska skriksjunga till dom sämsta låtarna i världshistorien (finns inga bra låtar på karaoke?) och sjung RÖVEN av er. Det låter helt knäppt men det här känns verkligen som något man ALDRIG skulle göra annars. Plus att det är roligt om man är lite småpackad.

Kallas: No fuckboys allowed here
Du behöver: Ett skrivbord. Lakan. En madrass, alternativt många stora kuddar, Netflix (n chill later), era favoritsaker att äta och mjukisbyxor.
Gör: sätt upp håret i en ful jävla bulle, kyss din partner eller vän på munnen och gör en koja under skrivbordet som ni sedan tittar på film i. Nämner kojor i typ alla såna här inlägg jag gör men det är ju så UNDERSKATTAT??

Kallas: Måste vi lyssna på Fleetwood Mac på vägen också? Ok
Du behöver: någons eller ditt landställe, färdmedel.
Gör: Överraska med en liten tripp till landet! Finns det något härligare än total isolation från omvärlden där bara ni två får vara och spy på hur mysiga ni är? Sno proviant hemifrån och glöm inte att bada isvak och basta om ni har bastu!

Kallas: With a happier ending than in a Disney movie
Du behöver: Massageolja, en naken kropp och två händer.
Gör: Massage är verkligen en av de grejer man borde ge och få mer i livet. Du och din partner gosar säkert jämt men hur ofta går ni all in för att verkligen massera varandra??

Till dig som är ensam:

Kallas: Punkt ett på listan ”saker man inte gör i Sverige”
Du behöver: Mod, din sexigaste jävla outfit, rött läppstift (applies to boys as well yes), kunskaper om barer med hett folk på
Gör: Gå ut själv. Jag vet. Det låter knäppt. Varför inte bara gå med en annan singel kompis? Well, gör du inte det jämt?? Tro mig, jag har varit ute själv och det är förvånansvärt roligt. Sedan kommer du få vara ensam i typ MAX fem minuter pga folk kommer komma fram och stöta på dig alternativt undra varför fan du är själv.

Kallas: Sex
Du behöver: Dig själv, valfritt komplement. Har för mig att gurka är rätt billigt året runt om man är villig att spendera en pytteliten slant.
Gör: Du vet nog bättre vad du ska göra än vad jag kan förklara.

Lycka till och tusen kramar!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar