Annons
Annons


Who won the jacket?


IMG_3772

Annons

IMG_3773
TRUMVIRVEL TACK….. och grattis till JULIA RÖNNGREN! Jag kommer att kontakta dig via mail! Det fluffigaste Julia visste var:

”Det fluffigaste jag någonsin varit med om var den gången jag av misstag fick till en afrofrilla.
Tanken var att göra sugrörslockar, vilket ser fantastiskt ut på de som blivit välsignade med riktigt långt och tjockt hår, men på mig såg det mest ut som om jag tryckt fast pennfjädrar inlindade i hår på mitt huvud. Räddningen blev att dela på dem och när jag var klar hade jag ett moln av den mest formidabla fluffighet du kan tänka dig i hårväg. Fluffnivån jackan och afrohåret kan åstadkomma tillsammans går ej att beskrivas. Kram!”

Alla era kommentarer var fantastiska.
Ni hade så många roliga fluffiga historier, satt och log när jag läste varenda en!! Håll utkik efter fler tävlingar, lovar att det kommer bli massa fler, och dessutom är julakalendern på ingång där man kommer kunna tävla varje dag! Kram på er fluffiga läsare.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar