Annons
Annons


Who needs gluten anyways?


IMG_8436
Igår gjorde jag laktos och glutenfri pizza tillsammans med Karl Johan och hans världsmysiga familj! Passar perfekt då jag i princip bajsar på mig/får ett magont från helvetet av båda två. Det var faktiskt väldigt enkelt! Det enda du behöver är:

Annons

2 dl riven blomkål
2 dl riven ost
4 ägg

Blanda ihop detta till en smet, och förgrädda i ugn på 220 grader. Ta sedan ut, pimpa och lägg tillbaka i ugnen igen tills dina pålägg är färdigugnade. Klart!

IMG_8423 IMG_8428 IMG_8431 IMG_8442 IMG_8458
Jag ska vara ärlig, det smakade inte ens i närheten av pizzabotten. Det smakade typ ost-omelett med blomkål. MEN om man blundade och tänkte på att allt som var pålägg var pizza-aktigt kunde man inbilla sig lite för en stund. Däremot var det väldigt gott! Blev så mätt att jag trodde att jag skulle kräkas :- ) det brukar vara positivt. Lycka till!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar