Annons
Annons


WHAT DO YOU WANT TO READ ABOUT?


DSC_0053Jag sitter ofta och funderar på vad jag själv skulle läsa kontra vad jag ofta publicerar. Tänkte ta tillfället i akt nu och fråga vad ni skulle vilja läsa om? Alla förslag är välkomna! Älskar att dela med mig av alla delar av mitt liv (mest mode och när ni mailar mig frågor, känner mig alltid SÅ jävla ärad. Att ni frågar MIG av alla människor???), men vet inte vad ni tycker är roligast.

Annons

Är det kul att se vad jag äter nu när jag är vego? Är outfits roligt? Vill ni se selfies typ eller fler serier där jag skriver olika berättelser, och isf vad?? Borde jag börja skriva noveller, eller krönikor eller små åsiktsinlägg? TALK TO ME, berätta allt ni tycker och tänker så ska jag spara era synpunkter i små askar och plocka fram dom under dagar som dessa då jag undrar vad mina läsare tycker och tänker om min blogg. Kram!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar