Annons
Annons


Welcome to the collection


IMG_4469 IMG_4471 IMG_4476

Csilla, David och Jack stannade ju i Toscana när jag drog vidare till Rimini, och då hann dom förbi en annan outlet vid Florens som heter The mall, där Csilla köpte två nya skal från Moschino till mig.

Annons

Jag har seriöst försökt att använda något annat än mitt pommes-skal, vet inte hur många olika jag har haft, men det är typ min stora kärlek. Vet inte om det är för att den är så skön att hålla i handen eller för att jag kan ha saker i skalet, eller för att jag inte är rädd för att tappa den i golvet och behöva leva med tusen sprickor, men den åker alltid på igen. Förhoppningsvis kan jag byta lite mellan dessa nu så att Mr. French Fries får ta sig en liten paus (efter att ha blivit använd som plånbok en hel vecka i Rimini tror jag han behöver det).

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar