Annons
Annons


TOP TOE BY THE WINDOW


DSC_0483 DSC_0579 DSC_0481 DSC_0498 DSC_0541

Hahahah Tip Toe måste ju vara en av de läskigare låtar som existerar på denna planet. Bara artistnamnet Tiny Tim gör mig nervös. Och vad gör du vid mitt fönster? Bland mina tulpaner?? Nej, skämt åsido.

Annons

Så här ser det ut när det är fint ljus ute men

  1. Varken Csilla eller jag har ork att klä på oss för att gå ut i kylan för att plåta. Natasha frågade mig häromdagen om jag kunde föreställa mig hennes liknelse när hon tyckte att det kändes som att vara med i en helig bok där heliga människor vallfärdar genom hemska miljöer i år och dagar, och JA det kunde jag (vi gick hemifrån mig till Max för att käka hamburgare).
  2. Ljuset vid fönstret faktiskt blir förvånansvärt fint. Lite så där ”ooh-aah” som det bara blir lite då och då här i Kalla Grottan Sverige™.

Jewelries-Pilgrim, top-H&M, pants-H&M, shoes-Superga, bra-none, who needs bras anyways???

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar