Annons
Annons


Stina Qvarforth about eternal love and cliches with italian guys


stinaqvarforth

Halloj kompisar! Idag intervjuar jag Stina Qvarforth, en pangbrutta och vän till mig som driver bloggen SystrarnaQ tillsammans med hennes syster Jennifer på devote. Stina är en sprallig och glad tjej som ofta syns twittrande om kärlek, i bra selfies på instagram och på diverse tumblr-sidor. Hon är inte rädd för att yttra sig gällande hennes värderingar, och står öppet upp för det hon tycker är rätt. En stark, driven tjej på bara 17 år som redan driver en av Devotes största bloggar!

Annons

Hej Stina!

Berätta om dina tre bästa fynd (behöver inte vara i modeväg, kan vara en mixer på rusta)

Hmmm skulle nog säga ett par tofflor jag köpte förra vintern som man kan värma i micron, mina pyjamasbyxor med små apor på från Cubus pojkavdelning och min plattång som räddar mitt hår varje morgon!

Vad är vinterns måste-plagg?

Fått en grej för mössor på sista tiden… Så en snygg mössa skulle jag nog säga. Slipper man frysa också!!

Hur ser det ut på kärleksfronten för dig?

Haha på kärleksfronten ser det tyvärr väldigt mörkt ut.. (och har alltid gjort). Men jag kämpar på & hoppas på att turen snart vänder!

Tror du på evig kärlek?

Ja det tror jag verkligen på! Mina föräldrar är lite bevis på det som varit tillsammans sen de va jättesmå och är lika kära än idag. Det får mig tro på evig kärlek!

Vad är det klyschigaste du varit med om?

Haha åh, måste tänka…Inte varit med om något sådär speciellt klyschigt faktiskt (tyvärr) men måste nog varit när jag var superkär i en kille från Italien. Vi visste att vi aldrig skulle träffa varandra igen och han viskade i mitt öra att han aldrig skulle glömma mig. Om det räknas!

Hur tror du andra skulle beskriva dig?

Omtänksam, driven och social. Sen hoppas jag att jag är lite snäll också!

Hur skulle du själv beskriva dig?

Jag är en väldigt känslosam och öppen person som älskar att lära känna nya människor!

stinamossaStina i sin mössa, ett utav ”vinterns måsten”.

Aldrig mer få twittra om kärlek eller gå runt med tåstrumpor en hel vecka?

Haha twittra om kärlek är typ mitt liv så får tyvärr bli att gå runt i tåstrumpor en hel vecka…

Vilka är dina tre bästa tips för att slippa söndagsångest?

Har väldigt sällan söndagsångest faktiskt! Brukar hitta på roliga saker som att träffa vänner, ha en myskväll med syrran & försöka se till så jag har gjort allt plugg innan så jag bara kan slappa och slippa tänka på skolan och bara vara.

Hur ser din favorithelg ut?

En blandning mellan slapp och party. Helst ut och äta och dra på någon rolig hemmafest på fredagkvällen för att glömma bort den jobbiga skolveckan & sen ha en riktig myskväll med tjejkompisarna eller familjen på lördagen. Behöver inte vara jättemycket planerat bara jag får umgås med mina nära & kära så är jag nöjd!

Tack så mycket Stina! Ta del av hennes fantastiska retweetande av allt som har med kärlek att göra på twitter på @sqvarforth, hennes selfies på instagram på @sqvarforth och läs hon och hennes systers blogg här.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar