Annons
Annons


Så fick jag långa ögonfransar, efter att ha testat allt!


IMG_3555

HAHA vilken jäkla Hänt extra-rubrik. ”Så förlorade jag 6 kilo på bara två dagar!!”. Nej men faktiskt, jag har nog testat ALLT. Har haft ögonfransförlängning, använt mig av neulash, depends ögonfransserum och you name it. Inget har fungerat/jag har tappat tålamodet efter x antal veckor och känt nej men ok vägra samarbeta då.

Annons

Men så såg jag någonstans för ett tag sedan att man kunde göra ett get serum genom att använda sig av olivolja och några andra oljor som typ inte fanns i sverige men lät intressanta, ELLER så kunde man smörja in fransarna med läppbalsam. Helst smak/lukt(?)satt! Så jag bestämde mig att göra en liten combo och blandade olivolja tillsammans med mitt EOS läppbalsam och voila. Nu är inte mina fransar de längsta, men dom är definitivt längre än förut! Jag hade allvarligt talat knappt några alls förut. Bar till och med korta lösfransar till vardags, haha!

IMG_2808

Såg, jag tog olivolja, gröpte ur mitt EOS med en liten tops och blandade i en test-tub jag fått från Nars med foundation i. för att applicera använder jag en torr mascaraborste. Försökte först tömma en vanlig mascaratub, men VET NI HUR MYCKET MASCARA DET ÄR I EN SÅDAN DÄR TUB ELLER? Stod i säkert 20 minuter och jesus christ det tog aldrig slut. Hoppas detta hjälper er! Allt är hundra procent naturligt och absolut inte farligt. Skulle dock inte rekommendera att applicera detta på typ morgonen, då man blir lite halvt blind om man får olja i ögat haha, vilket händer mig typ varje gång. Jag har smort fransarna varje kväll i några veckor nu, och dom känns mycket starkare och längre än innan!

Ps. Tänk på att inte använda läppbalsam med typ mint i, det svider något fruktansvärt. Eller lip plumper. Små tips bara!

Kommentera | Translate


Annons



Laddar