Annons
Annons


PINK SHORTS IN THE SUN


drinkpinkindrinking drink

!!!satan vad länge sen detta var. Sitter och kollar på resor atm och jämför flygtimmar/flygpriser på olika destinationer i världen vilket också innebär stor tillbakablick på alla tidigare gånger då man inte levt under ett snömoln. Det här känns som hundra år sedan men det var faktiskt bara två. För två ynka år sedan stod jag på en strand utanför Afrikas västkust i mina rosa shorts och drack LÄSK (inte drinkar jag var minderårig herregud? (ok erkänner skulle druckit drinkar om jag inte hade haft ett all inclusive-armband som sa ”hej jag är typ 12 servera ingen alkohol till mig”)) tillsammans med min faster i solen. Var blir nästa resmål tro??

Annons

long lost white shirt-Zara, shorts-Rodebjer, bikini-H&M

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar