Annons
Annons


Pimp my jeans!


lalala
jeansvitrandis
Hallå kompisar! Idag ska vi pyssla jeans. Jag har ett par jeans som legat i garderoben ett tag, som jag velat göra om men inte vetat vad jag ska göra av dom. Så såg jag denna bild på Tumblr och tänkte att, wow! Såna där vill jag ha.

Annons

Du kommer att behöva:

Ett par jeans
Vit färg av något slag som fäster på jeans
En tidning/något underlägg
En sax
En pensel

IMG_4902 IMG_4917 IMG_4921 IMG_4926 IMG_4935IMG_5129 IMG_5142 IMG_5149

Låter bilderna tala för sig själva idag! Mina jeans är från NYDJ, och nedan ser ni en bild på hur det kommer se ut när jag tvättat dessa byxor några gånger och fransarna har fått festa loss i tvättmaskinen. Låt färgen torka helt mellan gångerna då du vänder på jeansen! Ska visa dessa i en outfit snart.

Tips på saker du kan göra under tiden (det tar ett tag för det att torka): göra tio stycken toasts, äta upp allihopa, ligga i matkoma, kolla på tre avsnitt av ”Weeds”, lyssna igenom en hel förvald lista på Spotify, videosamtala med en vän från något annat land, ta en promenad, måla en dalahäst eller springa till Coop och pilla ut alla russin på lussebullarna.
IMG_5077

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar