Annons
Annons


MY KIND OF NUDES


DSC_0060 DSC_0062 DSC_0127 DSC_0081 DSC_0091 DSC_0098 DSC_0130

Hallå kompisar, hoppas ni har haft en trevlig dag. Sitter i min säng med inomhustofflor på (as always nowadays) och skickar bilder på män i grottor till alla mina vänner. Är jag den enda som gör så?????? Hittar en bild som är så jävla ur kontext på alla sätt och vis sen sitter jag och garvar för mig själv och skickar den till alla?? Försöker inte ens vara normal vem orkar det. Såhär strosade jag hursomhelst runt idag när jag och Florence snackade urinvägsinfektion, klamydia, relationer och vår blekhet. Att klä sig efter färg är verkligen ett säkert kort, det går snabbt och funkar oftast alltid (speciellt eftersom att en har FÄRGKORDINERAT sin garderob).

Annons

Pants-COS, shoes-DinSko, top-H&M, jacket and bag-River Island
Photos by Florence Bjurling

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar