Annons
Annons


My first menstruation, second hand bags and Spotify premium.


Här kommer NÄSTAN de sista frågorna från frågestunden. Har ett par till som jag tänkte göra ett sista inlägg av. Tack än en gång till alla som ställde frågor! Ni är mer än välkomna att fråga mig vad ni vill, när som helst!

Du har så cool stil. Hur har du råd att köpa t ex Pradaväska?

Annons

Tack så mycket! Det har jag inte. Pradaväskan på bilderna är min fasters, haha! Men man kan faktiskt ha råd, genom att handla begagnat. Det är inte så läskigt som det låter, både tradera och blocket har ett stooort utbud av märkesvaror till hu bra priser som helst! Har fyndat massa på tradera. Eller okej, min faster har fyndat massa på tradera som jag har stulit av henne efteråt. Aint no place like tredjehandsplagg.

IMG_2090

Vad vill du jobba som?

Hmm…Det vet jag inte än. Någonting där jag är i en position där jag kan få utlopp för mitt kreativa jag.

Vad är ditt absolut bästa köp all time?

Skulle säga Spotify premium men är faktiskt inte jag som betalar för det. Annars, så är det nog mina kjolar på American Apparel som jag har använt kontinuerligt ända sen jag köpte dem för ett år sen.

IMG_9885 IMG_0831

Tycker att du är bäst!

Detta är ingen fråga, ville bara dra spotlighten till mig och säga tack. Jag vet. Haha, nej då, tack så mycket!! Du är också bäst. Delad plats. Alla är lika mycket värda.♥

Innan du började på norra real vilken skola gick du på då?

Kulturama!

Dina tre favoritlåtar?

Nu för tillfället,
Life Round Here-James Blake, Chance The Rapper
Prelude-Martin Jacoby
Mess Is Mine-Vance Joy
(ja jag har väldigt bred musiksmak)

Hade du svårt att komma in på norra real?

Absolut inte! Norra Real var mitt tredjehandsval. Södra Latin var både mitt första och andra, haha. Men är glad lver att jag kom in på Norra, det passar mig som handen i handsken.

Kan du berätta om din första mens, asså menar när det var om du fattar vad jag menar hehe

Självklart! Mycket bra fråga! Jag fick min allra första mens när jag var 11 eller 12 (minns inte riktigt). Jag var i Ungern med min farmor, och jag minns att jag var SÅÅ himla sur på henne över ALLT. Sedan när vi kommit hem till några vänner till henne och jag var på toa så var det plötsligt blod i trosan. ”Wow. Mens.”, tänkte jag, och fick en binda av min sympatiserande farmor som predikade om vilken kvinna jag blivit. Thats it!

En artist du skulle vilja hänga med i en stuga en vecka ute i en djup skog?

Justin Vernon! Eller Miley Cyrus.

miley_banana_146

Om du hade ett eget företag vad skulle de heta och hålla på med?

Cupcake n’ Pancakes AB. Vi skulle leverera Cupcakes från Cupcake STHLM och amerikanska pannkakor till alla människor som låg på sjukhus eller inte mådde bra.

Ett instrument du önskar att du kunde spela?

Piano! Eller fiol. Eller cello. Helt ärligt? Vilket klassiskt instrument som helst. Är så arg över att ingen tvingade mig till att börja spela något när jag var liten. Vadå fri vilja?? Jag skulle kunna ha varit ett underbarn. ETT UNDERBARN.

Hur ofta trycker det på för nummer två?

Aldrig. Jag är en tjej, sånt där håller jag inte på med.

Vad betyder ditt förnamn? Mycket vackert och originellt måste jag säga pinglan min.

Tack så mycket! Har för mig att det betyder ”grönsaksgudinnan”.

Mest legendariska stället att dra en springtur näck på?

Bredvid Beyoncé under halvleken på Super Bowl.

Hur skulle du beskriva din kompiskrets?

Fantastisk. Bred. Ont-i-magen-skrattglad.

IMG_1804

Knäcker du kontinuerligt/tvångsmässigt någon kroppsdel?

Nej fy….

En dålig vana du har?

Somnar vääääldigt ofta med sminket på. Typ varje helg. I somras typ varje dag. 

En dag blir plötsligt, magiskt som i ett vingslag, alla lektioner inställda – Hur spenderas dagen?

Tittandes på Weeds, samtidigt som jag äter glass med mina klasskompisar som är minst lika glada över att vi inte har några lektioner.

Hur har du fått så långt och fint hår??? Tips tack!

Tack så mycket! Helt ärligt gör jag ingenting med mitt hår… Duschar håret kanske 3 gånger i veckan. Schampoo, balsam. Att klippa sig lite då och då har jag hört ska vara bra! Själv klipper jag mig en gång per år. Däremot! Så borstar jag håret varje kväll. Att sova med det i en fläta eller utsläppt är skonsammast. Tänk också på att jackor, tofsar och annat som konstant stöter mot topparna sliter på håret. Jag har mitt utsläppt väldigt ofta!

IMG_1489

Längd? Vikt?

Jag är 164,5 cm lång (glöm inte den där halva centimetern den är viktig) och väger runt 50 kg. (vi har ingen våg hemma, kan inte svara korrekt på det)

Hur lär man sig gå i klackar?

Man stapplar, och tjoar, och snubblar, och är fantastiskt katastrofal, tills man övat färdigt och då kan man gå är man the master of klackar. Jag är fortfarande någonstans mittemellan där.

Hej! Var kommer din påfågelbikini ifrån och var går du på poledancing? Älskar din blogg btw!

Hallå där! Den kommer från My Gemma. Jag dansar på Vida Pole. Tack så mycket!♥

IMG_3196

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar