Annons
Annons


MY BEAUTIFUL HACIENDA ROOM


IMG_7007 IMG_7024IMG_7012

Annons

IMG_7021

Tänkte visa er mitt mexikanska rum! Tycker det är så himla vackert, tror jag fick det bästa rummet i hela huset haha! Har utsikt mot gatan så att man kan se hela staden vakna till liv varje morgon, och utanför fönstret till höger på bilden ovan låg det en Taqueria som var känd i hela staden där jag åt dom flesta av mina middagar.

Älskar att man kan kika ut på alla glada människor som skrattar, sjunger och äter och dessutom veta när det inte är mycket folk dvs när man ska gå dit och beställa sin quesedilla ;- ) Mitt rum hade två stora dubbelsängar så det var ett väldigt stort rum, men det var hur skönt som helst när ens polare kom över så slapp man tränga ihop sig i samma säng. Eeeeller när man inte orkade städa så kunde man bara slänga alla kläder på ena sängen och sova i andra. Bokade boendet samtidigt som jag bokade skolan på ESL’s hemsida! Älskar att jag valde lägenhet men skulle faktiskt kunnat tänka mig värdfamilj nu i efterhand också.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar