Annons
Annons


I’M GOING TO SPRING BREAK IN MEXICO WITH ESL!


mexicoVill inleda detta inlägg med massa !!!! och ???? och !?!?!?!?! Eftersom att min förra språkresa var så jäkla lyckad (vilket märktes när jag landade och mer eller mindre fällde en tår för att jag var hemma och inte i Spanien) har jag valt att åka på språkresa med ESL igen!! Den här gången blir det Mexico i ett par veckor. Ni vet när man är sådär lycklig att det nästan slår runt, man blir liksom alldeles till sig och förstår knappt att man ska få:

  1. Se SOLEN?? Where have u been ens
  2. Få gå runt i bikini
  3. Lära sig spanska (vill kunna prata pina colada och mojito flytande)

Plus att man har världens bästa och trevligaste kontaktpersoner som hjälper en genom allt!

Annons

Det här var verkligen ett spontant beslut, bokade allt förra veckan och åker nästa vecka, haha! Bokade skolan och boendet genom ESL’s hemsida och flyget bokade jag via någon assketchy sajt som på något vänster ändå var legitim. Det var så himla himla enkelt, jag visste inte ens att man kunde åka på språkresa nu? Om jag vore er skulle jag verkligen passa på att boka er resa till sommaren eller efter studenten om ni vill ha ett billigt alternativ till resmål och dessutom få ut något riktigt häftigt av det (ett sprÅÅÅK, mvh lingvisten), eller bara dra iväg med mig nu. Bjuder på tacos till den som hänger på nu.

home

Än en gång åker jag själv för att ingen av mina vänner hinner med mitt tempo när jag bokar resor på tre minuter och för att jag på fullaste allvar tyckte att det var SÅ skönt att resa själv förra gången. Roligast var ändå när Csilla idag vid middagen frågade när spring break var (eftersom att mer eller mindre alla åker till Mexico då), varpå jag inser att det är under alla veckor jag är där. Ska alltså inte bara på semester till ett paradis, få lära mig ett nytt språk utan ska även få uppleva mitt allra första spring break! Är så peppad!! Här hittar ni min och andra fantastiska resor.
Kan knappt bärga mig tills jag får hitta nåt stackars offer som får springa runt och ta bilder på mig och kokosnötter i sanden. Om någon av er har tips angående Mexico, eller Playa del Carmen som jag ska till, kommentera gärna!! Har aldrig varit i sydamerika och just nu måste jag dricka lite vatten för att lugna ner mig och inte spricka av glädje. Kommer uppdatera er inom kort om hur allt praktiskt går till om ni är nyfikna!

!!(MEXICO!!!!!)

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar