Annons
Annons


Hur du håller din vita klänning vit och andra tips till studenten!


IMG_3922
glada jag ger olika tips. Shirt-minimum

Så, skolavslutningen närmar sig med STORMsteg och jag inser hur många som tycker det är svårt att inte sabba hela sin klänning under ölsprutandets timmar och typ när man rullar ner för gräsmattor (< been there, done that japp), eller bara hur man håller sig fräsch under den sista ansträngande terminsdagen. Så, här är mina bästa tips för en lyckad avslutning och hur du minimerar risken att sitta med kolsyrat vatten inne på toan medan du gråter för att din klänning kostade mer än hela klassens skiva och nu har någon dränkt den i billig lättöl.

Annons

Tips 1: Tide to go. Okej dom här säljs inte i sverige men i typ alla andra länder (why????? keep up sweden), men KÖP DEN via ebay. Den är så fruktansvärt värd! Du behöver aldrig mer oroa dig för de där småfläckarna, som när man äter spaghetti med köttfärssås och det sprätter en liten tomatsåsskvätt på en och man tänker ”oh well, det var den tröjan”.
tidetogopentidetogopen
pris: ca 100:-

Tips 2: Svarta plastpåsar. Japp. Till alla er som ska åka flak, strunta i det där med att vara snygg på flaket, ingen är snygg när håret ligger slickat mot pannan och man luktar folkpiss iallafall. Satsa på att ha KUL istället! En plastpåse du gör hål för huvud och armar är så fruktansvärt smart då du bara slänger den sedan när ni går av flaket. No need for springa bort och byta om eller be mamma eller pappa ta med sig 4875349 olika klädbyten. Vill du gå all in kan du även köra på duschkåpa för att skydda håret, haha! Har ni tema kan du säkert försöka få det att passa in som något. ”Klassens…plast..påse?”

file file
finns att köpa på; ICA, diverse matvarubutiker, Clas Ohlson

Tips 3: Bär en BH med vadderingshål, fast ta ut vadderingen. Typ mitt bästa tips till varje utekväll. Där i kan du stoppa kort, nycklar, mynt, vad du vill! Telefonen kanske inte får plats i själva hålet där, men den kan du ju hålla i handen eller be någon med jeans att hålla koll på ett tag. Glöm inte att fylla jämt bara, haha! Annars kan det se lite tokigt ut.

hmprod
Vadderad BH från H&M, 149:-

Tips 4: fall in love with the coco. Cocorose gör allvarligt talat DE BÄSTA vikbara skorna du kommer att hitta. Perfekt för när du inte orkar gå i dina klackar längre, eller är rädd för att snubbla under själva utspringet. Dom blir dessutom pyttepyttesmå i handväskan, och är snygga!Skärmavbild 2015-04-24 kl. 00.05.35
Hittas här, för ca 400:- paret.

Tips 5: how to keep it white. Det finns massvis du kan göra för att hålla din vita klänning vit. Det jag brukar göra när jag bär vitt är att alltid dra handen över en yta jag ska sätta mig på, så jag vet om det är smutsigt, dammigt eller liknande. Eller! (det bästa) flörta in sig hos någon snygging du kan sitta i knät hos. Tadaa! Din gode vän får smutsen på dina kläder och du klarar dig oskadd. #ego

Lycka till!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar