Annons
Annons


How to keep warm, yet chic this winter!


Jag vet. Vi sitter alla där, framför datorn, i butiken, på mobilen, med plagget framför näsan och tänker wow. Detta var ju snyggt. Men kallt. Oj vad kallt? Ja superkallt. Men jag köper det ändå…..

Nu ska jag visa er hur ni kittar era outfits för att överleva när det är, kallt, jättekallt, och borde-vara-olagligt-kallt!

Annons

Skärmavbild 2014-10-07 kl. 22.25.57

First things first (I’m the realest, drop this and let the whole world feel it), du är inte varm någonstans utan en jacka. Att tänka på när du köper jackor för kallare väder: är den gjord i plast eller naturmaterial? Köp hellre något i bomull än akryl! Och inget är varmt såvida det inte är vadderat eller päls (visa ord från ca alla vuxna människor).
Skärmavbild 2014-10-07 kl. 22.51.05

Skor! Att ha en variation på sina skor under vinterhalvåret är svårt. Jag vet. Man köper sina Dr. Martens och har man dom varje dag tills dom går sönder. Men man kan faktiskt variera och ha olika skor! Tygskor fungerar bättre och längre än vad man tror. Passa dig bara för regn, för har du en gång blivit blöt blir du typ ALDRIG torr igen och det är sviiinjobbigt. Visa ord från min idrottslärare angående hur man är ute i skogen och vandrar bäst. Kan tydligen appliceras in i modevärlden också. Tips är att kolla på tjockleken på sulan av skon. Är den stabil och tjock? Good for you, då lär den bli godkänd av din mamma. Tunn och platt? Probably not.

Skärmavbild 2014-10-07 kl. 22.26.31
Sist och även minst, accessoarer. Vad vore livet utan alla detaljer? Nu när det bara är helt okej kallt gillar jag att klä mig i sjalar och kepsar, mest bara för att det är snyggt och inte så mycket för den värmande funktionen. Men wow vad jag ska köra all in när det blir minusgrader, halsdukar, vantar, mössor, you name it. Kom ihåg att det inte är snyggt att frysa! More (accessories) is more (warm)! Visa ord från Demi. Tack, fantastisk grammatik jag vet.

Tre andra tips för att vara varm:
♥ Klä dig i lager. Lager skyddar mot fukt och håller den varma luften inne. När du kommer in någonstans och blir varm kan du dessutom ta av dig, istället för att ha en stor supervarm stickad tröja du börjar svettas i inomhus och sedan blir sjuk av när du går ut (svett+kyla=no good)
♥Fryser du ofta om händerna? Ställ dig med armarna hängade vid sidorna, vinkla händerna 90° utåt och ryck upp och ner på axlarna. Du trycker ner blod i händerna och blir varm på nolltid. Klok lär du ju inte se ut, men sådant är inte viktigt. Orka samhällets normer och vad som är socialt accepterat eller inte liksom, fryser man så fryser man, hehe.

Lycka till och ha en varm vinter!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar