Annons
Annons


HEJ DÅ CHIC-DEMIVINCEFI.SE


ot3Har aldrig gjort slut med någon på riktigt så vet inte hur man gör sånt här. Men vi har haft vårt roliga nu. Det är dags för mig att gå vidare. Okej skämt åsido men jag lämnar faktiskt CHIC med detta inlägg! STORT TACK till Charlotta och Rosie som tog sig an lilla mig och trodde på mig.

Annons

Jag kom hit med nästan ingenting i bagaget och nu är den mer fylld än pappas mage under juldagarna, och lycka till Caroline och Cassandra. Kommer att flytta över till Tailsweep, som bland annat har hand om många av mina favoritbloggare, så som Kenza, Andrea Hedenstedt och Emitaz! Häng med mig till min nya blogg på DEMIVINCEFI.SE
Ligger nya inlägg uppe redan nu så in och kika!!

Är så himla spänd hörni. Nu gör vi det här, tillsammans.

DEMIVINCEFI.SE

DEMIVINCEFI.SE

DEMIVINCEFI.SE

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar