Annons
Annons


HAND ME THAT MUSTARD


DSC_0118
^när nån säger att ens rumpa ser bra ut i ett par byxor

Hej alla kompisar!

Ja som ni ser i mitt tidigare inlägg blev jag utsatt för bedrägeri (trevlig helg <3), men men ser det inte mer än en komplimang. Sjukt att någon har tagit sig tiden? Det är då någon som har beställt kama sutra böcker för jag vet inte hur många-tusen. Lite kul är det ändå. Skrattade lite efter att jag hade polisanmält, haha VEM PRANKAR ENS SÅ?

Annons

Nej, hade faktiskt en fantastisk fredag igår trots att man blödde igenom hela sina jeans samt favorittrosor under en presentation i skolan och att BAJSDHL stod utanför porten med mina efterlängtade badkläder och inte kom in för att ”porten var låst” (orka använda portkoden liksom?). Drack champagne och blev överraskad av käre pojkvän som kom över för från ingenstans för att trösta mensiga mig som var arg på DHL. Hoppas ni har en lika härlig helg som mig!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar