Annons
Annons


Give me til then, to give up this fight


Det finns nog bara ett band som jag hört en gång och sedan aldrig slutat lyssna på, och det är Bon Iver. Har haft Katy Perry perioder, där jag låst in mig på rummet och skrikit ”FIIIREWOOOOOOOOOOOOORK” i flera timmar, The Pretty Reckless perioder där jag gick all in med stay ups, pandasminkning och min neutrala blick sa ”you make me wanna die”, och så vidare. Men har faktiskt alltid alltid genom alla perioder lyssnat på Bon Iver. Det bästa är att jag alltid hittar något nytt.

Annons

Det är ungefär som med Lana Del Rey, man går in på youtube och hittar trehundratusenmiljoner låtar man aldrig hört förr som man bara blir helt hänförd av. Ovan är mina tre bästa små guldkorn som jag definitivt tycker att ni ska lyssna på! De två första är endast med Justin Vernon, sångaren i Bon Iver, medan den sista är med hela bandet. Vill nästan flytta till bergen och hugga ved under molniga dagar när jag lyssnar på detta. Medan Katy Perry fick mig att vilja spruda eld från tuttarna. Vad vore man utan musik?

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar