Annons
Annons


Freckle me up


Skärmavbild 2015-07-07 kl. 01.52.22

Annons

Skärmavbild 2015-07-07 kl. 01.52.15

ÅÅH vad jag älskar mina små sommarfräknar. Kan dom inte bara stanna där och bo över mina kinder året om??

Förresten, glöm inte att boka era fransar hos Roya (apropå fräknar(??nej)) på 0703885820 för nästan halva priset när ni uppger mitt namn! Mer detaljer här. Haha gick och fyllde på mina fransar innan jag åkte iom att jag ska vara borta så länge. Jag hade haft mina tidigare fransar en HEL månad, och gissa hur många jag hade tappat?? Runt åtta stycken per öga, av 40/45?????? HAHA kändes nästan lite löjligt att jag gick dit och ville fylla på. Allt beror såklart på hur ens egen frans-cykel är, men i vanliga fall skulle jag tappat så många fler. Kort och gott kan man säga att jag är ganska nöjd med kvalitén på dessa fransisar!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar