Annons
Annons


CHEAP EASY HALLOWEEN COSTUMES


Halloweenhelgen närmar sig med stormsteg, och jag är supertaggad! Det här med utklädnad kanske inte alltid är det lättaste, speciellt inte när många av de braiga kostymer kostar tusentals kronor (varför vill man spendera så mycket pengar på något man ändå bara kan använda typ en gång) men här är fyra tips för den som har en liten budget men ett stort halloweenhjärta! (wow så klyschigt älskar klyschigt<33)

Annons

Skärmavbild 2014-10-29 kl. 14.58.09

Jag vet inte var katt-traditionen under halloween kommer ifrån, men alla verkar ju vilja vara det så här kommer en katt-outfit! Och ja, man har sitt eget ansikte på sina skor om man är katt. Absolut. Matcha med supersotade kattögon och en burk tonfisk att äta när du kommit in i ditt katt-mood på riktigt.
Skärmavbild 2014-10-29 kl. 14.58.24

Hur länge har man inte längtat till att få ha en venetiansk mask på sig?? (typ ända sen man såg maskeradavsnittet på Gossip Girl hehehoho).
Skärmavbild 2014-10-29 kl. 14.58.35
Wednesday Addams från The Addams Family är förmodligen den enklaste av de alla. Jag lovar att du har en svart klänning, boots, knästrumpor och två tofsar att göra flätor med redan hemma. Fixa en vit krage, en deppig attityd och du är ready to go!

Skärmavbild 2014-10-29 kl. 14.58.45
Den där klänningen sitter helt fantastiskt på, och oj vad jag vill leka med hårfärgerna när jag ser detta. Denna outfit kanske är lite pricey, men tänk på att du alltid kan byta ut saker mot det du har hemma! Komplettera en vanlig svart klänning med en sopkvast (den som på riktigt går på en halloweenfest med en vanlig sopkvast får 100:- av mig) eller en toppig hatt.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar