Annons
Annons


Bali and futureplans


balibild 4bali4bild

Det här med framtiden hörni. Skitläskigt. Jag har helt ärligt ingen aning om vad jag vill göra. Just nu skulle jag nog vilja boka en enkelbiljett till Bali med Thea som delar mina tropiska drömmar, lära mig att surfa, spela ukulele, dansa poledance och designa underkläder. Dricka massa färgglada drinkar och få munsår av all ananas (hur kan en frukt vara så frätande förstår inte).

Annons

Jag känner väldigt många som har planer på att åka iväg ett år efter gymnasiet och bara upptäcka, se allt och sen komma hem och plugga igen, vilket jag också ville i början men sedan insåg jag att jag fick panik på tanken av att åka iväg någonstans och bara vara borta ETT ÅR. Jag vill att hela mitt liv ska bestå av att resa, upptäcka saker och jobba med något med inte behöver ta semester från. Innan jag har levt färdigt mina futtiga år här på jorden ska jag ha bott på Bali (fråga inte varför jag hakat upp mig så hårt på Bali, har ingen aning kanske följer för många yogabrudar på instagram och läst Angelica Blicks blogg för mycket). Det lovar jag.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar