Annons
Annons


Im all about skinny bitches


Meghan-Trainor_All-About-That-Bass_vid-screengrab

Okej. Så, ni känner säkert igen låten ”I’m all about that bass” med Meghan Trainor då den legat på topplistan ett tag nu. Tillåt mig att rasa lite. HUR kan man förespråka att vara överviktig och göra narr av smala människor? Jag förstår att idealet de flesta tjejer försöker leva efter idag får vissa att gå över gränsen och kan leda till sjukdomar som anorexia och bulemi, men varför ska folk alltid få det att gå över helt till andra hållet? Varför kan man inte bara vara för alla kroppar som är SUNDA? Nu tar jag inte illa upp personligt, för jag vet bättre än så. Men de människorna som inte gör det, de flickor som sitter hemma på kammaren och lyssnar på texten där hon sjunger ”Boys like a little more booty to hold at night.”. Förstår ni hur ont det kan skava i hjärtat hos någon som inte tycker att hon har booty nog och ”all the right junk in all the right places” (FÖR ÖVRIGT det vidrigaste i hela låten, VADÅ the right places??? Hur kan man ha ”junk” på FEL STÄLLEN?).

Annons

I videon är det okej att stöta ut den tjejen som då ska representera ”det smala idealet” (som för övrigt är en riktig människa. Kan vi bara ha det i åtanke, hon är en verklig person med en verklig kropp som Meghan Trainors musikvideo fullkomligt ratar.). Det är så jävla fel att visa i en video som nästan har 300 miljoner visningar.

Låten sammanfattat: du är skitsnygg från topp till tå, absolut! Så länge du har that bass. Jag är en storlek small, har helt okej vanliga bröst, en ganska liten rumpa och när mina jeans nyss kommit ur torktumlaren och är skittajta hänger min mage ut för dem. Har jag mina former på rätt plats tro? Har jag ens former alls? Nej, helt ärligt. Lyft varandra, det är så jävla viktigt. Men sluta se ner på andra. Förespråka sunt, alltid.

IMG_7611 ”Real men like curves, only dogs go for bones.” haha jo tack eller real men go for whatever the fuck they want. Eller brudar. Eller transpersoner. Människor go for whatever the fuck they want.  Tack för mig. 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar